Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

"Βόμβα" Καρατζαφέρη


Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επιδιώκει να συναντήσει αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά από δεκάλεπτη συνάντηση που ζήτησε και είχε με τον Πρόεδρο της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνάντηση με τον κ. Πετσάλνικο το μόνο θέμα που θίχτηκε ήταν για ποιον λόγο δεν έχει διεξαχθεί η συζήτηση για το δημογραφικό.
Πάντως, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κ. Πετσάλνικο, ο κ. Καρατζαφέρης δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους ότι αυτό που θα επιδιώξει είναι να συναντηθεί σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» δήλωσε ότι σκέφτεται να αποσύρει το κόμμα του από τη Βουλή με σκοπό αυτή του η κίνηση να λειτουργήσει ως «χαστούκι σε ένα λιποθυμισμένο σύστημα» προκειμένου να «ομονοήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να ομολογήσουν τα λάθη  τους και να βάλουν πλάτη για να σώσουμε τον τόπο».

Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Καρατζαφέρης εξήγησε ότι η κίνησή του αυτή θα οδηγήσει ενδεχομένως και σε εκλογές.

ίπε επίσης ότι το σύστημα οδηγείται προς αυτοκατάργηση, οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει καθώς ενεργοποιήθηκαν ανενεργοί πολίτες ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι φοβάται για προβοκάτσια στις εκδηλώσεις των «Αγανακτισμένων». «Οδηγούμαστε δυστυχώς στην Ελλάδα της Μεγάλης Ξεφτίλας» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης τονίζοντας ότι το πολιτικό σύστημα πτώχευσε, αλλά όχι ευτυχώς ακόμα η κοινωνία.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε παράλληλα ότι ο Ιούνιος που διανύουμε θα είναι ο πιο δύσκολος των επόμενων δεκαετιών ενώ εξαπέλυσε κριτική κατά των πολιτικών αρχηγών: «Βλέπω έναν πρωθυπουργό που τα έχει χαμένα, βλέπω τη ΝΔ να φοβάται να μπει στο παιχνίδι για να στηρίξει, βλέπω την Αριστερά στον κόσμο της»  πηγη: protothema.gr

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για το άρθρο, πολύ καλό.

    ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση στην 1η Παγκόσμια Ψηφιακή Βιτρίνα!

    Διαφήμιση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στην 1η Παγκόσμια Ψηφιακή Βιτρίνα! Μπες τώρα στο KOUTAKi.gr και ανέβασε το δικό σου koutaki!

    www.koutaki.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή